Blog

Helene fisher op de zdf eerste kerstdag

Zal Helene Fisher een nieuw record bevestigen in 2017? Een Kerst zonder Helena Fisher? Dat is voor veel Duitse fans ondenkbaar. De gastenlijst is de afgelopen jaren altijd prominent aanwezig geweest en ook dit jaar staat de ene ster op de andere ster op haar show die wordt uitgezonden op eerste kerstdag op ZDF. Al jarenlang is de Helene Fisher Show een integraal onderdeel van het kerstprogramma op ZDF.  Ook dit jaar zal ze haar fans en kijkers niet teleurstellen.

De Helene Fisher-show is een prachtige tv-traditie

De Helene Fischer-show is een prachtige tv-traditie, ontstaan in 2011, gebaseerd op de veelzijdige presentatie van een kunstenares die meestal zelf ieder jaar haar duet-partner kiest. De uitgenodigde nationale en internationale sterren hebben elk jaar iets nieuws. De uitvoeringen zijn uniek in de Duitse muziekscene en het is altijd een genoegen om Helena’s dijk van een stem naast andere artiesten te horen. De gastenlijst is de afgelopen jaren altijd prominent aanwezig geweest en ook dit jaar staat de ene ster op de andere op de show op eerste kerstdag. Voor alle fans is dit een speciale show en staat de veelzijdigheid van optredens centraal.

Zingen, dansen en veel lachen

Bij de Helene Fischer Show 2017″ staat zingen, dansen en lachen centraal. Schlager-Queen Helene Fischer, bewijst opnieuw haar rol als presentatrice en laat deze taak niet laat stoppen met het zingen van duetten met grote sterren, het spelen van muzikale rollen of acrobatiek Dans Intervallen bepalen. “Het is een geweldige traditie geworden om samen met mijn muzikale gasten te zingen op mijn tv-programma. Deze keer zijn er weer heel speciale namen en duetten, die ik persoonlijk erg blij ben, “zei Helene Fischer zelfs vergeleken met het” beeld “. Ook dit jaar keken we uit naar heel speciale vocale duetten met geweldige sterren. 

Gezamenlijke verschijning van Helene en Vanessa

Een hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de gezamenlijke verschijning van Helene Fischer en Vanessa Mai, die a bekend is. Maar ook zingt Helena met presentatrice Barbara Schöneberger, die al drie muziek albums heeft uitgebracht. Ook de actrice Stephanie Stumph, die het nummer “heart quake” schreef voor Helene Fischer, staat op de gastenlijst. Andere bekende gasten zijn o.a. James Blunt, Santiano, Max Giesinger, The Baseballs, Stephanie Stumph, The Kelly Family, Alexander Klaws en het ensemble van de musical Dance of the Vampires worden verwacht. In 2016 hebben 5,95 miljoen kijkers bekeken. Zal dat record verbroken worden dit jaar?

ZDF belooft een geweldig en gevarieerd programma

De ZDF belooft “een gevarieerd programma met een mix van veel muziek, spectaculaire artisticiteit, verrassende duetten en geweldige muzikale stromingen.” Het spektakel is opnieuw opgenomen in twee dagen. The event was op 9 en 10 december 2017 in Düsseldorf en de Helene Fischer Show wordt uitgezonden op eerste kerstdag (25 december 2017) om 20:15 uur op ZDF.

Helene Fisher boeken?

Helene Fischer is erin geslaagd om de voorbije jaren uit te groeien tot de onbetwistbare nummer één schlagerartiest van Duitsland. Het nemen van gedurfde muzikale risico’s en het heruitvinden van zichzelf vertaalt zich in een nooit eerder vertoonde populariteit en groeiende aandacht, zowel op nationaal als op internationaal vlak. Interesse om Helene Fisher te boeken? Informeer bij Schlagerartiest naar de mogelijkheden.