Blog

die manner boeken 2019

Een Duitse band met ballen, ze spelen in op het publiek en dat geheel in eigen stijl! Dé Duiste feestband uit het zuiden. Sinds maart 2016 hebben 5 zeer geroutineerde, muzikaal gedreven mannen/muzikanten (o.a. ex-Wir sind Spitze, ex-Schintaler, ex-Anseltaler) zich gebundeld in deze nieuwe superformatie! Ieder jaar treden ze meer en meer op. “Die Männer” is een veelbelovende band en te boeken bij Schlagerartiest.nl.

Veelbelovende Duitse feestband

“Die Männer” is een veelbelovende Duitse Feestband, omdat ze uniek zijn in wat ze doen. Die gouwe ouwe Schlager, dat liedje dat net twee weken uit is; 90% kan eenieder meezingen! Ze spelen Duitse Feestmuziek met een eigenzinnig Tirolersausje, rechtstreeks uit het hart van deze vijf topmuzikanten! Van Schlager tot Pop, van Rock & Roll tot House en dat alles overgoten met een heerlijk aanstekelijke eigen sound. En ja echt waar, alles wordt live gespeeld! Bekende covers, (internationale) meezingers met een Duits/Oostenrijks tintje gaan zorgen voor Stimmung in optima forma! Die Männer is als (Duitse) feestband allround in te zetten op uw Oktoberfest, personeelsfeest, Bierfeest, Tiroleravond, carnavalsfeest of gewoon, gezellig bij u thuis!

“ U gaat nog veel horen van dit muzikale dreamteam…… “

Samenstelling van de band “Die Männer”!

De band bestaat uit 5 muzikaal gedreven mannen. Er zijn twee drummers, een gitarist, een leadzanger met akoestische gitaar en basgitarist en tevens toetsenist.

Samenstelling band:

  • Paul Huijnen – Digitale Accordeon, Keytar, bass, koorzang (voorheen o.a. Wir Sind Spitze, Anseltaler)
  • Frans v Libergen – Toetsen, basgitaar, Keytar, show & zang (voorheen o.a. Swing Design, Marlstone Band, Vivelevink, Anseltaler)
  • Otto Tuasuun – Gitarist, Steal guitar (v.a. 2017) koorzang (voorheen o.a. Schintaler, Joy, The Gonzo Gang)
  • Patrick Eijdems – Drumz, extra ballen & Show (tevens drummer Guido`s Orchestra)
  • Math Rademackers – Leadzang, akoestische gitaar, Ukelele, Kazopet (voorheen Allroundbands, Anseltaler, Kesketoe, Matti Boegatti & Rudi Mathias-act)

Promovideo’s Die Männer 2017

Die Männer boeken voor de carnaval?

Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Männer? Neem dan contact op met Schlagerartiest.nl. Wij zijn u graag van dienst!