Duitse zangeres

Duitse zangeres

SchlagerArtiest.nl is ‘der Platz zum sein’ voor Duitse en Nederlandse bekende schlagerartiesten en feestartiesten. Of je nu op zoek bent naar Duitse zanger of Oktoberfeest artiest, kermisartiest of andere knallende feestzanger, SchlagerArtiest.nl heeft een breed en goed gewild aanbod van artiesten. SchlagerArtiest.nl is al jarenlang een begrip in de artiestenbranche.

Eenvoudig, veilig en betaalbaar een bekende schlagerartiest boeken?

Heino is zo’n stijlicoon dat er zelfs een spreekwoord over hem bestaat: “Wer Heino nicht kennt, der hat die Welt verpennt.” Heino had in 1971 een hit met “Hey Capello”, wat in Duitsland hoog in de hitlijsten te vinden was. Zelfs in Nederland was Heino in die dagen een beroemdheid en je zag hem zelfs nog op de Nederlandse televisie. Na de hit in 1971 en ruim 45 jaar later is Heino nog steeds een gewilde artiest. Duitse artiesten boeken?

Bij SchlagerArtiest.nl kun je terecht voor zowel bekende nationale als internationale Duitse artiesten. Of het nu om een bruiloft, personeelsfeest of carnavalsfeest of festival gaat, bij Schlagerartiest.nl is alles bespreekbaar. Op zoek naar een Duitse zangeres? Bel ons op  31 (0) 6 26 66 00 14 voor meer informatie. Je kunt ook een mail sturen naar info@schlagerartiest.nl of het contactformulier gebruiken. Wij reageren zo snel mogelijk!

Al meer dan 40 jaar ervaring in de artiestenwereld

Perfecte afstemming en invulling van het evenement, feest of festival

Persoonlijke, betrouwbare en meedenkende gesprekspartner

[prdctfltr_sc_products cat_columns="6" columns="4" rows="60" pagination="no" order="DESC" bot_margin="40"]