Blog

Nieuwe website alive and kicking

Nieuws

Eindelijk het moment is daar, de nieuwe site is live!

Gebruiksvriendelijke website

Wij hebben wekenlang hard gewerkt aan een nieuwe website en daarbij rekening gehouden Bij het opzetten van de nieuwe website hebben we rekening gehouden met de wensen en eisen van de hedendaagse internetsurfer: snel, duidelijk en veel gebruikersgemak. B. Analyzed en Aspera Grafica bedankt voor de prettige samenwerking en het mooie eindresultaat.

Schlager, feest en kermis: dat zijn wij!

Schlager-, feest- of kermisartiest boeken? Dan moet je schlagerartiest.nl hebben! Zelf hebben wij 40 jaar ervaring in de muziekindustrie en samen met Bertie Lukassen Producties zorgen wij voor een groot aanbod, een enorme hoeveelheid ervaring en een gigantisch netwerk.

Goedkoop, professioneel en persoonlijk

Wij bieden scherpe prijzen, werken professioneel en met een persoonlijke benadering. Met grote liefde voor ons vak en een berg ervaring maken wij het boeken van een artiest makkelijk voor jou. Nu ook de nieuwe website live is durven wij met gepaste trots te zeggen dat je voor een schlager-, feest- of kermisartiest bij ons aan het juiste adres bent!

Nieuws bijhouden uit de Nederlandse muziekindustrie?

Regelmatig publiceren we op onze website de allernieuwste albums en releases van onze artiesten, aankomende evenementen en andere belangrijke ontwikkelingen in de Nederlandse muziekindustrie. Wil je niets missen en volledig op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (onderaan de pagina).

Jouw mening telt!

Wij staan open voor suggesties, vragen en opmerkingen. Neem contact op via onze onze contactpagina. Artiest boeken of wil je graag advies? Neem vrijblijvend contact op und denn geht’s los!!