Blog

Oktoberfest ervaring beleven met Hossa!Hossa!Hossa!

Nieuws

Op zoek naar völlig durchgeknallt top-entertainment voor jouw Oktoberfest? Alle bekende Schlagers, Oktoberfest-klassiekers, Aprés Ski-hits en liedjes uit de Neue Deutsche Welle komen voorbij in een wervelende show die iedere  feestzaal op zijn kop zal zetten.

Wie zijn HOSSA!HOSSA!HOSSA!?

Hossa!Hossa!Hossa! is een 7-koppige Schlager– en feestband uit het Noord-Hollandse Kennemerland met twee vrouwen “on stage”. Deze feest- en schlagerband speelt een aanstekelijke mix van overbekende Duitse en Oostenrijkse schlagers, Oktoberfest klassiekers, Neue Volksmusik, Neue Deutsche Welle en roemruchte Aprés Ski-hits. Het repertoire bestaat uit liedjes van o.a. Heino, Rex Gildo, Udo Jürgens en Nena, maar ook muziek van nu komt voorbij.

  • Marcelino Arconada: elektrische en akoestische gitaren, mandoline
  • Walter van Groningen: elektrische en akoestische gitaren, bouzouki
  • Carlo Hienkens: drums, elektronische drums, backing vocals
  • Frank Jacobs: basgitaar, backing vocals
  • Anja Piels: akoestische en elektronische accordeons
  • Charlotte de Reuver: lead vocals

De Duitse muziekcultuur in Nederland

Hossa!Hossa!Hossa! brengt de Duitse muziekcultuur  vanuit een oprechte interesse en liefde voor de Duitse schlagermuziek en cultuur. De optredens worden geheel geheel in de stijl van het beroemde Oktoberfest in München neergezet. Zo verschijnen alle bandleden volledig in traditionele Beierse Trachtenkleding: echte Lederhosen en Dirndls. De hele show is gericht op beleven van een echte Oktoberfest ervaring. Saufen, singen, spass machen, tanzen und völlig draufgehen. Een feest van herkenning voor jong én oud.  Dat was niet alleen het idee: dat hebben ze inmiddels talloze keren waargemaakt.

Leden uit het metalcircuit

Bijzonder aan Hossa!Hossa!Hossa! is dat een aantal van de bandleden uit het metalcircuit komt. Dat is vooral te horen in het gedeelte van het repertoire dat de Duitse band Troglauer Buam als “Heavy Volxmusic” beschrijft. Stevige rockmuziek met een volkse inslag. Zij spelen nummers van Troglauer Buam, maar bijvoorbeeld ook de Alpenrock van Hubert von Goisern uit Oostenrijk of “Wir wollen die Esibären sehen” van Die Puhdys. Daarnaast is het te horen aan het licht rafelige rockrandje dat zij soms aan de oude vertrouwde klassieke schlagers meegeven.

Boek Hossa!Hossa!Hossa!

Geef uw gasten het gevoel dat ze op de Wiesn in München aanwezig zijn en boek nu Hossa!Hossa!Hossa! Neem contact met ons op om vrijblijvend te informeren welke mogelijkheden er zijn.