Blog

Nieuwe samenwerking met Lederhosenwinkel

Nieuws

Schlagerartiest.nl staat altijd open voor interessante en leuke samenwerkingsvormen. Na de samenwerking met Oktoberfestfan start Schlagerartiest.nl een leuke samenwerking met Lederhosenwinkel.nl

Samenwerking lederhosenwinkel

Grote overlap met lederhosenwinkel

Aangezien er een grote overlap is met de doelgroepen en interesses zijn wij een leuke samenwerking gestart met Lederhosenwinkel.nl. Wij zien steeds meer Oktoberfeest artiesten zelf ook in traditionele kleding verschijnen en ruilen de lederhosen van katoen in voor een lederhosen van echt leer.

Over Lederhosenwinkel

In deze online shop koop je echte Duitse / Oostenrijkse lederhosen gemaakt van 100% leer. Dat begint bij een instapmodel gemaakt van suede leer en eindigt bij een handgemaakte herten lederhosen. Daarnaast bieden zij allerlei accessoires aan die eigenlijk wel een beetje bijhoren. Denk hierbij aan uiteraard traditionele overhemden maar ook aan mooi vestjes en zelfs schoenen. Kwaliteit staat voorop, dat blijkt ook wel uit de 100 dagen omruilgarantie die zij geven. Ook voor de vrouwen is er een keuze uit lederhosen en een lederrok. Neem gerust een kijkje in de lederhosen shop.

Lederhosenwinkel logo